vrijdag 13 februari 2009

Nieuwe websites PWF en Academy Hotel

Onlangs zijn de nieuwe websites van het Princes Wilhelmina Fonds (PWF) en het Academy Hotel live gegaan. De websites zijn belangeloos ontwikkeld door Dragon Fly Media welke hiermee iets terug wilt doen voor de lokale gemeenschap.

"Doing business can be tough and sometimes you need to make unpopular decisions but this is what enables companies to thrive and eventually help others. So, once in a while we pick up a project for companies or organizations that do something worthwhile but can’t afford our services" aldus Joost Schrier op de weblog van Dragon Fly Media.

De nieuwe website van het PWF bevat veel informatie over de ziekte en het fonds. De site van het Academy Hotel geeft informatie over het hotel en bezoekers kunnen een kamer reserveren via de site. Buiten de website welke vooral een saleskanaal is, wordt ook een extranet ontwikkeld voor de studenten die werkzaam zijn in het hotel waarop zij informatie kunnen uitwisselen.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Wat leuk dat je iets over deze sites schrijft Theo, dank daarvoor!

Wij hebben t geluk dat we in de positie zijn om af en toe iets terug te doen voor de 'community' en als er een project voorbij komt waar we ons in kunnen vinden, doen we dat ook met plezier!

Het Prinses Wilhelmina Fonds was een heel logische keuze, de meeste mensen die daarbij betrokken zijn geven vrijwillig veel van hun tijd aan het PWF, en zijn hard nodig!

Het Curacao Academy Hotel is een initiatief van CHATA, de bedoeling is om studenten te laten 'snuffelen' aan een mogelijke baan in de hospitality.
Het hotel opent as maandag 16 februari officieel haar deuren, maar draait al volop.
Het is zeker de moeite waard om er eens te gaan kijken of relaties onder te brengen!

Theo Reichgelt zei

Graag gedaan Bo, het is een mooi initiatief van jullie!

Anoniem zei

Kijken