dinsdag 27 januari 2009

d.3 Document management op Curacao

Sinds vorig jaar is document management een actueel onderwerp op Curacao. Met een aantal vanuit het buitenland ondersteunde pakketten was het echter nog moeilijk voor lokale bedrijven om een goed systeem aan te schaffen en te implementeren.

Daarom is sinds 2008 het professionele Europese d.3 content management platform vertegenwoordigd op Curacao. d.3 is marktleider in Duitsland en wordt door 1600 klanten door heel Europa gebruikt. In de Caribbean wordt d.3 ondersteund door Host Access Solutions welke de software levert, implementeert, lokaal ondersteund en trainingen verzorgd. Hierdoor is het nu mogelijk ook op Curacao een professioneel document management systeem aan te schaffen waarbij de software gebruiksklaar wordt opgeleverd aan de organisatie en lokaal wordt ondersteund.

Host Access Solutions is een echte document specialist met jarenlange ervaring in software oplossingen voor document management, document creatie en distributie. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in virtualisatie van servers en desktops. Begin 2008 werd het kantoor op Curacao geopend en is het bedrijf actief in het Caribisch gebied.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is mooi. Document management wordt voor veel bedrijven onmisbaar. Alles gaat automatiseren, en een bedrijf met veel klanten groeit anders letterlijk door het plafond.

Theo Reichgelt zei

Hi Koen, dat is helemaal waar. De ontwikkeling die we een aantal jaren geleden in Nederland zagen zien we nu hier. Bedrijven zien dat er veel besparingen kunnen worden gerealiseerd door het digitaliseren van (de vaak vele) document processen.